Navigatie

Wie is Beads By Manon?

Ik ben Manon Schalkwijk, een 19 jarige fashionlover. 

Als klein meisje was ik al bezig met fashion en accessoires. Ik vind het dan ook heerlijk om de laatste trends bij te houden en voor jullie de leukste collecties samen te stellen! 

Dagelijks hou ik mij bezig met het zoeken van de leukste producten en merken voor de webshop. Daarnaast studeer ik op het TMO, Fashion Business School! Met deze opleiding leer ik elke dag meer over de laatste trends. 

 

Hoe kan ik contact opnemen met Beads By Manon?

Via beadsbymanon@hotmail.com, via Instagram DM of via Facebook Messenger! Via het linkje contact in de footer van de site kun je ons ook heel gemakkelijk bereiken. Wij antwoorden gewoonlijk binnen 2 werkdagen.

 

Is de BTW al inbegrepen in de prijzen?

Ja, de prijzen in de webshop zijn inclusief 21% BTW.

 

Zijn de sieraden van Beads By Manon nikkelvrij?

Ja, al onze sieraden  zijn 100% nikkelvrij.

 

Wat zijn de verzendkosten?

In Nederland betaal je €2,95 voor een pakketje dat door je brievenbus gaat. Vanaf €50,- zijn de verzendkosten gratis! In België betaal je altijd €3,95 per pakketje.

 

Wanneer is mijn pakketje in huis?

Jouw pakketje wordt binnen 3 werkdagen verzonden. Je ontvangt hiervan een mailtje. PostNL doet er dan nog 1 tot 2 werkdagen over om je pakketje te bezorgen. 

 

Mijn bestelling is een cadeautje, pakken jullie het in?

Beads By Manon pakt jouw pakketje altijd als cadeautje in. De manier van inpakken verschilt per pakketje en is afhankelijk van grootte. Wil je er zeker van zijn dat iets apart wordt ingepakt? Stuur ons dan een mailtje naar beadsbymanon@hotmail.com

© 2018 - 2019 Beads By Manon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel