Navigatie

PRIVACY VERKLARING

Privacy verklaring van Beads By Manon, gevestigd in Woerden, handelt alleen via de webwinkel. 

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: Beads By Manon
Vestigingsadres: Maltakade 4 – 3446BC – Woerden, Utrecht
E-mail: beadsbymanon@hotmail.com
KVK-nummer: 
72452269
Btw-identificatienummer: NL234550740B01
Versie geldig vanaf 1-11-2018.

Alle persoonlijke informatie en gegevens van gebruikers van de site worden vertrouwelijk behandels. De gegevens worden gebruikt om onze bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. 
Voor overige doeleinden worden de gegevens uitsluitend met uw toestemming gebruikt. Beads By Manon zal uw gegevens niet aan derden verkopen en deze worden enkel aan derden ter beschikking gesteld indien betrokken bij uitvoering van uw bestelling.

De Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens houdt toezicht op de naleving van de wettelijke regels voor bescherming van persoonsgegevens en adviseert over nieuwe regelgeving. Als bezoeker heeft u het recht om online een klacht in te dienen.

Cookies

Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Door deze cookies zorgen wij ervoor dat je bij een bezoek aan Beads By Manon niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Beads By Manon gebruikt Cookies voor:

  • Winkelwagen - functionele cookie
    Dit onthoud welke producten in jouw winkelmandje liggen. Deze cookie is dus nodig om producten te bestellen of in je winkelmandje te houden!
  • Cookiekeuze - functionele cookie: 
    Dit onthoud of je onze site toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. 
  • Google Analytics - tracking cookie: 
    Deze cookie meet hoe je de website gebruikt, hoe je ons hebt gevonden en brengt Beads By Manon rapportages om inzicht te verkrijgen. 

Welke persoonsgegevens worden door Beads By Manon verwerkt?

  • Voor het in orde maken van jouw bestelling en het op de hoogte stellen van het bestelproces hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig. Het opgeven van een telefoonnummer is neit noodzakelijk voor het plaatsen van een bestelling. 
    De ordergegevens zijn nodig voor belastingaangifte en worden tot 7 jaar na het plaatsen van de order bewaard.
  • Enkel met uw toestemming slaan wij persoonlijke gegevens en gegevens met betrekking tot de bestelling/gebruik van diensten op. Op deze manier word het online winkelen zo optimaal en persoonlijk mogelijk.
  • Bij het plaatsen van een bestelling kunt u ervoor kiezen om een account aan te maken. Uw gegevens worden dan bewaard. Op de pagina’s waar persoonsgegevens van en naar de server worden gestuurd worden SSL-certificaten gehanteerd. Hiermee worden deze gegevens versleuteld verzonden waardoor ze niet kunnen worden onderschept. U kunt een account aanmaken met uw e-mailadres en een wachtwoord opgegeven zodat u uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en aflever- en betaalgegevens niet bij iedere bestelling opnieuw hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers helpen ons om de webshop te verbeteren en te ontwikkelen.
  • Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken wij om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Informatie over de ontvangers van de gegevens

Enkele gegevens worden doorgestuurd naar derden om de website zo optimaal mogelijk te laten werken. Beads By Manon heeft de volgende derde partijen:

  • Mijnwebwinkel.nl:
    De ingevulde gegevens bij het plaatsen van een order of versturen van een bericht worden opgeslagen op servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. 
    Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.
  • Google:
    Beads By Manon gebruikt Google Analytics voor het volgende:
    • Beads By Manon gebruikt Google Analytics om bezoekersaantallen te meten, waarmee de website en de gebruikerservaring van de bezoekers verbeterd kan worden.
    • Beads By Manon deelt geen Analytics gegevens met Google.
    • Beads By Manon heeft een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google Analytics.
    • Beads By Manon verzamelt geen gegevens via Google Analytics die gebruikt kunnen worden voor adverteren.
    • Beads By Manon bewaard de gegevens die door Google Analytics worden verzameld op de servers van Google gedurende 26 maanden.
  • Klarna Checkout:
    Dit is de payment service provider van Beads By Manon waarmee de betalingen via iDeal, Afterpay, Visa en MasterCard.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid

Als bezoeker heb je het recht om iets te zeggen over de persoonsgegevens die verwerkt worden. Je kunt een verzoek indienen om de gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen. Een verzoek indienen kan via beadsbymanon@hotmail.com. Het verzoek wordt uiterlijk binnen 1 maand (ca. 4 weken) verwerkt.

© 2018 - 2019 Beads By Manon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel